CÉGÜNK
BEMUTATÁSA

 

A szalagfüggöny szakértője

 

Szalagfüggöny típusok nagy választékban

Az általunk gyártott és forgalmazott szalagfüggöny és egyéb termék fajták az általános felhasználási területeken túl alkalmasak több szakma speciális igényeinek kielégítésére is. Ide tartoznak a hűtő- és fagyasztókamráknál alkalmazott fagyálló szalagok, az elektronikai és gyógyszergyártás területén használatos antisztatikus PVC szalagok, speciális kivitelű gyorskapuk a tisztaterek, illetve az élelmiszeripar követelményeinek (HACCP) megfelelve.
A szalagfüggöny és egyéb termék fajták megrendelések felvételét és pontos teljesítését biztos informatikai hálózatunk, valamint jól működő infrastruktúra támogatja. Az elkészült szalagfüggöny terméket képesek vagyunk az ország bármely pontjára két-három napon belül eljuttatni. Országos viszonteladói hálózatot működtetünk.

 
POLIGON KFT. A GOOGLE-BEN
H-1116 Budapest
Hunyadi Mátyás u. 20

Telefon: +36 20 959 8079
Fax: +36 1 227 7689
E-mail: info@poligonkft.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 8.00-16.30

Árukiadás:
Hétfő-Péntek: 8.30-15.30
AKTUÁLIS BEJEGYZÉSEK

Kutyaólfüggöny akciósan 4000 Ft-ért rendelhető.

http://www.poligonkft.hu/szalagfuggony/hoszigetelo-szalagfuggony-az-allattartasban

 

A kutyaól hőfüggöny a kutyaház ajtajára erősítve megakadályozza a kutya által bemelegített levegő kiáramlását. A kutyafüggöny esetén az átlátszó lágy PVC szalagok nem akadályozzák a kutya kilátását, így nem zavarja a hőszigetelő szalagfüggöny használata.

 

KAPCSOLAT